Weekendverhuur

Bij RegioAutoverhuur uit Doetinchem kunt je zelf bepalen hoe lang je een auto of bedrijfswagen wilt huren. Hier zijn wij erg flexibel in. Wij hebben namelijk een vloot van meer dan 100 auto's, mede hierdoor zijn wij flexibel in de tijdsduur en kunnen wij maatwerk bieden.

Weekend weg

Wanneer je een weekend weg gaat kunnen wij ons voorstellen dat je meer ruimte nodig hebt. De vele koffers die mee moeten zorgen er al snel voor dat er gebrek aan ruimte is. RegioAutoverhuur is hiervoor de oplossing. Wij hebben diverse modellen die over een grote kofferruimte beschikken. 

Wintersport

Ga je op wintersport en heb je een auto die niet helemaal aan de gestelde eisen voldoet? RegioAutoverhuur heeft genoeg modellen die wel aan jouw wensen voldoen. Bijvoorbeeld meer kofferruimte of winterbanden. Bij ons is het dan ook mogelijk om speciaal voor wintersport een auto of busje te huren. 

 

Weekend weg? Grotere auto nodig?

Wij kunnen ons voorstellen dat je meer kofferruimte nodig hebt wanneer je een weekend weg gaat. RegioAutoverhuur heeft diverse modellen met veel kofferruimte. Je kan dan ook bij ons een auto of busje huren voor een weekend weg. Wij zijn de oplossing voor tijdelijke mobiliteit in de Achterhoek.