Weekendverhuur

Bij RegioAutoverhuur uit Doetinchem kunt je zelf bepalen hoe lang je een auto of bedrijfswagen wilt huren. Hier zijn wij erg flexibel in. Wij hebben namelijk een vloot van meer dan 100 auto's, mede hierdoor zijn wij flexibel in de tijdsduur en kunnen wij maatwerk bieden.

Weekend weg

Wanneer je een weekend weg gaat kunnen wij ons voorstellen dat je meer ruimte nodig hebt. De vele koffers die mee moeten zorgen er al snel voor dat er gebrek aan ruimte is. RegioAutoverhuur is hiervoor de oplossing. Wij hebben diverse modellen die over een grote kofferruimte beschikken. 

Wintersport

Ga je op wintersport en heb je een auto die niet helemaal aan de gestelde eisen voldoet? RegioAutoverhuur heeft genoeg modellen die wel aan jouw wensen voldoen. Bijvoorbeeld meer kofferruimte of winterbanden. Bij ons is het dan ook mogelijk om speciaal voor wintersport een auto of busje te huren. 

 

Behoefte aan tijdelijke mobiliteit?

Met vestigingen in Doetinchem, Aalten en Ulft kan RegioAutoverhuur op flexibele wijze inspelen op uw behoefte aan mobiliteit.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon