Voorwaarden

Voor het huren van een auto of bestelwagen gelden bij RegioAutoverhuur de volgende voorwaarden:

Verzekeringsvoorwaarden

Alle auto’s zijn All Risk verzekerd. Het eigen risico bedraagt € 450,- per gebeurtenis voor personen- en bedrijfsauto's.

Daarnaast geldt er voor de bedrijfswagens tot 3500kg een eigen risico voor bovenhoofdseschade (schade van de verhuurder veroorzaakt door aanrijding met het deel van het voertuig dat zich op een hoogte van meer dan 1.90 meter boven de grond bevindt of door aanrijding met op het voertuig bevestigde zaken die zich op meer dan 1.90 meter boven de grond bevinden), deze bedraagt max. € 1500,- en voor andere schadegevallen maximaal € 1000,-. Dit hoog eigen risico kan niet worden verlaagd volgens BOVAG verhuurvoorwaarden.

De algemene verzekeringsvoorwaarden zijn van toepassing en liggen ter inzage bij RegioAutoverhuur.

Buitenland

Het rijden van een huurauto van RegioAutoverhuur in het buitenland is alleen toegestaan met toestemming van RegioAutoverhuur. De huurauto’s zijn alleen dan verzekerd in het buitenland. Wanneer u naar het buitenland gaat adviseren wij u, uw reisverzekering inclusief automobilistenpechhulp af te sluiten. Mocht u onverhoopt stranden in het buitenland dan heeft u altijd recht op vervangend vervoer. 

Reservering

Reserveringen zijn kosteloos. RegioAutoverhuur zal voor zover mogelijk de auto uit de gereserveerde groep beschikbaar stellen of  gelijkwaardig. Het is niet mogelijk op kleur, type of kenteken te reserveren. Wij behouden ons ten alle tijden het recht voor, zonder opgave van redenen, verhuur te weigeren.

Huurtarieven

Het huurtarief wordt berekend per kalenderdag.  U heeft 100 vrije km’s per dag, boven 100 kilometer betaalt u per kilometer een bedrag afhankelijk van het type auto.

Brandstofkosten zijn voor rekening van de huurder, alsmede de aftankfee a € 7,50 excl. btw. Kosten voor onderhoud, slijtage en olie zijn bij de prijs inbegrepen. 

Legitimatie

In verband met de aangescherpte eisen van de verzekeringsmaatschappijen is bij het ophalen van de auto zowel een geldig nationaal of internationaal rijbewijs als een geldig paspoort of ( ID-card) nodig. De bestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Borgstelling

Bij het ophalen van de huurauto betaalt u de vooraf geschatte huursom, vermeerderd met het eigen risico, met een minimum van € 250,-.

De borgsom dient te worden voldaan d.m.v. een creditcard (eurocard/mastercard of Visa)  of pinpas.

Betaling

De huurnota dient bij inleveren van de huurauto te worden voldaan, tenzij anders wordt overeengekomen.

Bovag voorwaarden

RegioAutoverhuur is lid van de afdeling Autoverhuur van de BOVAG. Derhalve worden de auto’s verhuurd onder BOVAG voorwaarden. Wij maken actief gebruik van het ELENA waarschuwingssysteem van Bovag.

Schoonmaakkosten

Na beoordeling van de verhuurmedewerker kunnen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht. Het is verboden huisdieren te vervoeren en te roken in auto’s van RegioAutoverhuur. (Interieur  € 75,- excl btw, Exterieur € 75,- excl. btw).

Diversen

Indien beschikbaar is het mogelijk om auto's te reserveren met  trekhaak/automaat.  Ook de verhuur van navigatie/winterbanden en sneeuwkettingen is mogelijk. (uitsluitend in combinatie met een huurauto). Tarieven zijn op aanvraag beschikbaar.

Disclaimer

Ofschoon deze website met de grootste zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden, van welke aard dan ook.

Behoefte aan tijdelijke mobiliteit?

Met vestigingen in Doetinchem en Aalten kan RegioAutoverhuur op flexibele wijze inspelen op uw behoefte aan mobiliteit.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon