Een welverdiend pensioen voor Gerrit Jansen

In juni vierde Gerrit Jansen, onze medewerker verhuur zijn 40 jarig werkjubilieum bij DAGO Autogroep. Reden genoeg om Gerrit eens flink in het zonnetje te zetten. Per 1 juli zal Gerrit van zijn welverdiende pensioen gaan genieten. 

De laatste jaren was Gerrit bij RegioAutoverhuur verantwoordelijk voor het schoonmaken en -houden van de verhuurvloot van RegioAutoverhuur. En daar is hij een meester in gebleken. Zonder stress, maar met oog voor detail zorgde hij ervoor dat huurauto’s die ingeleverd werden de zelfde dag alweer verhuur klaar zijn. in juli 2021 mochten wij zijn 40-jarig jubileum bij DAGO Autogroep vieren en gaat Gerrit van zijn welverdiende pensioen genieten! 

Opgehaald in een oude Kever

Op 15 juni was het de hoogste tijd om Gerrit in het zonnetje te zetten. Richard Smees, directeur DAGO Autogroep haalde Gerrit thuis op met een Kever uit ' 73. Richard en een paar collega's spraken hem die ochtend toe in het pand van RegioAutoverhuur, waarbij ook de nodige anekdotes uit de mooie en lange carrière van Gerrit besproken worden. 

Het bijzondere jubileum werd gevierd in het bijzijn van een beperkt aantal collega's, waarbij Gerrit terecht en zichtbaar genoot van de aandacht, de mooie woorden en de mooie bloemen. Vanaf juli gaat Gerrit genieten van zijn pensioen, maar wij hopen hem nog vaak te mogen begroeten op een van onze vestigingen! 

 

Behoefte aan tijdelijke mobiliteit?

Met vestigingen in Doetinchem en Aalten kan RegioAutoverhuur op flexibele wijze inspelen op uw behoefte aan mobiliteit.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon